Affärsområden

 

 

 

 

 

Försäljning

 

 

 

 Utbildning

 

 

 

Rekrytering

 

 

 

 

JOBBA HOS OSS

Nu söker vi

fler konsulter!

klicka här

 

 

 

 

 

 

" När mina

nyrekryterade säljare  efter tre månader, 

sålde för 220% 

mer än säljare från tidigare rekryteringar, förstod jag vad det handlar om! "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beskrivning

 

 

Jobba hos oss!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zenicon.se   Copyrighted 2014

ZENICON    Fässbergsgatan 61 D    431 69   Mölndal  info@zenicon.se


FÖRETAGSPRESENTATION

ZENICON är ett privatägt företag i konsultbranschen och grundades år 1999. Vi har sedan dess arbetat med att rekrytera säljare, och effektivisera kunders försäljningsavdelning. Vi har under åren som gått utvecklat en implementationsmodell som vi benämnt EDP processen. Enterprise Development Process. Processen innehåller allt som ett företag behöver för att effektivisera sin säljorganisation. Under åren har vi haft möjlighet att ta del av studier och andra effektiviseringsprojekt som drivs av medelstora till globala företag, och har därmed fått bevis för att modellen och dess olika delar, ger ett önskvärt resultat. Modellen har prövats och finjusterats hos våra kunder, med ett dokumenterat mätbart resultat. Nu expanderar vi och söker fem stycken konsulter, som kommer bearbeta nykunder, och sedan arbeta med att implementera EDP processen hos kund.

 


 

TJÄNSTEBESKRIVNING

Som konsult för ZENICON är du ansiktet utåt för företaget och skall arbeta mot kund på ett välkomnande och trevligt sätt. Du ansvarar för att införskaffa nya kunder via telefonsamtal och kundbesök. Då implementationsmodellen bygger på implementeringar över två till fyra år, så kommer du vara fullbelagd när du har mellan åtta och sexton kunder. Du lyssnar till kundens behov och skall på ett professionellt sätt hjälpa kunden att effektivisera sin verksamhet. För att lyckas måste du vara lyhörd, och kunna tänka logiskt. Många utav kundernas behov är unika, och du måste kunna tänka både logiskt och strategiskt. Även om du har en väl uttänkt process till din hjälp, så kan den aldrig täcka in alla kunders olika krav och önskemål, utan mycket av din framgång kommer bero på hur väl du lyckas hitta lösningar på problem.  Som konsult innehar du F-skatt sedel, eller fakturerar ZENICON via Coolcompany:   https://www.coolcompany.se/   Som konsult kommer du själv kunna påverka din lön. Med normal arbetstid per vecka, med fyra dagar hos kund, och en hemma för administrativa uppgifter, har Du möjlighet att tjäna betydligt mer än på en traditionell fast anställning.

 KRAV PÅ PERSON

Vi ser att du som söker har arbetat med försäljning och har ett intresse för att utveckla och förbättra. Du är resultatinriktad med stark drivkraft. Du har ambitionen att utveckla och driva kundens försäljning framåt. För att lyckas i denna roll krävs ett starkt engagemang, men även ett strukturerat arbetssätt då det är flera processer igång samtidigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från uppsökande försäljning. Du är ordningsam, strukturerad, har vana av att arbeta självständigt under eget ansvar samt innehar B-körkort. Vi ser helst att du har gymnasieexamen samt grundläggande kunskap i Officepaketet. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift. ZENICON erbjuder dig utbildning samt stöd och support.

 

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Skicka ditt CV till:  konsult@zenicon.se